Gondolataim tüzesen izzó
lángoló világában
elmerengve képzelődöm
a jövő rejtett titkain.
Fontolgatva, latogatva
nézek előre
képzeletem hatalmas szárnyain,
mert kell a jövőt előre látni
hogy tudjunk küzdeni érte
lényünk teljes varázsával
tettre kész lelkesedéssel
és odaadással.