Misztikus szent varázs
Te már mindig leszel nekem,
még, ha nem is akarsz,
lelkembe belemartalak,
pedig nem dúl a harc,
köztünk látszatra semmi nincs;
bénító gyűlölet,
tomboló testi szerelem,
nem csiholunk tüzet,
már csak hunyorgunk egyedül,
mint két halom parázs,
nem rég még egymást éltető,
misztikus szent varázs.
Kezed kezembe nem fogom,
és nem ölellek át,
egyszer talán az isten is,
hogy legyen -, megbocsát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-14 03:37:58
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-14 03:37:58