lassan lüktet. pedig teljesen
ép. tűzre hamut, vérre vért.
amit kilök, megkövül. rászárad
a falakra. egyszerre küzd, jobb
lehetőség nincs. a megoldhatatlant
pihenni hagyja. de emlékszik.
titkol. és tehetetlen, dühös.
mert véletlen a sors, de
tudatos a bilincs.