helyesírási hibáim
kicsi, csecsszopó,
ormótlan gyermekeim.
tudatlan agyam
szüleményei,
megtanítalak
benneteket járni.
rajzolok nektek
szép vesszőket,
mankót délceg
betűimnek
leveszem görcseiket,
kiradírozom
kedvetlenségüket.
mint tündék hajfonata
hullámozzon majd papírhegyekre.
és ahogy a torokra akadt
szálka,
botránkoztasson továbbra is
kedvemre