Az ösztönös reflexek módosulásai szabadesés közben
Ahogy a rímeket kerülve
gyakoroltam a szabadesést,
a gravitációs képlet négyzetét
néha akaratlan végtagmozdulatokkal
próbáltam redukcióra kényszeríteni,
de a visszafordíthatatlan feladat
képletébe [két zárójel közé]
ékelődött, tehetetlen lényegem
a kiindulási pont ismert tényezőjét
ugyancsak negatív előjeles
szorzóval társítva megszülte
ott ég és föld között a
félelem és a kiszolgáltatottság
törvénybe iktatott szorzatát.
A pozitív előjel értelmezése -
sikertelen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-25 14:16:24
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-25 14:51:49