MARL. KÉK ANGYAL A láthatatlan Múzsához V.
Emlékeim elfeledni nem szabad,
Akkor sem ha az idő csak úgy szalad.
Mi volt ez hát, sokszor kérdem,
Valóság, vagy álomképem ?
Mint egy villanás úgy szárnyal,
Tünékeny Marl. kék angyal.
Halvány látomás volt, képzet szülte ?
Valóságot messze elkerülte ?
Akkor itt volt mélyen a szívemben,
Itt volt, gyökeret vert a lelkemben.
Mint egy villanás úgy szárnyal,
Tünékeny Marl. kék angyal.
Két hónapig Bűvöletben éltem,
Az Istentől azt a kegyet kértem,
Búcsú nélkül ne menjen el tőlem,
Ha örökre messze száll előlem.
Mint egy villanás úgy szárnyal,
Tünékeny Marl. kék angyal.
Valóságnak tűnt az álom,
Azóta is csak Őt várom.
Múzsám aki láthatatlan,
Káprázata halhatatlan.
Mint egy villanás úgy szárnyal,
Tünékeny Marl. kék angyal.
Nem jön többé, elszállt messze,
Elment tőlem mindörökre ?
Emléke maradt csak nekem ?
Fájó szívvel ezt kérdezem....
Mint egy villanás úgy szárnyal ?
Tünékeny Marl.kék angyal ?
Zirc, 2004. o3. 24.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.