táj
az erdő
sziklás tengerpartra terített
smaragdszín bársony
ezer vödörnyi sárga festéket
öntöttek bele a tájba –
éggel párhuzamos a repcetábla
mellette gesztenyék szűzpamacsokkal
a házak szőnyegen szétgurult színes drazsék
a duna kőből csorduló méz
apró színes üvegcserepek csillogása
a hegyről mindez
autópályákkal összefércelt táj
el kell aludni
amikor villanydrótok alá érünk
műanyag flakont dobtak a szántóra
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-06 13:23:11
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-06 13:23:11