apa borotvája, anya rózsái
apa borotvája évekig
a tükrös szekrényben volt
és olyan természetessé vált,
hogy kiloptam belőle az elemet,
ha lemerült másban
ilyenkor bosszús volt,
és kérdőre vont, hogy hol van,
és én nem tudtam hol van
aztán magával vitte
azóta anya egy nagy tálban
gyűjti a levágott rózsafejeket,
amik nem olyan szőrösek,
mint apa feje, nem szúrnak,
nincs rajtuk tüske
én nem szeretem ezt,
mert nem működnek a dolgaim,
amikhez kellett az elem,
és azt se szeretem, aki idejött
mert nem használ elemes borotvát és
apa ágyában alszik és használja
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-03 11:46:43
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-03 11:46:43