felemel egy virág a földről
a 3 világ és a 3 idő
megszabadul a létkör kötelékeitől
gyümölcsözik tett ok és gyümölcs
hétágú ima fényeskedik
istenek félistenek emberek
állatok éhes szellemek
és pokollakók
tette beszéde és tudata
ó a megszabadulás 3 kapuja
jelentéstest és túljutott tudás
szenvedés nemtudás
és mulandóság káprázata
atya anya és lehetőségnélküliség
lisztből és vajból
rituális tárgyat készítek
ó vágyott gyűlölet
nemtudás irigység
7 szerencsehozó
istenséghez fohászkodom
2 rögtönzött versek írok fel
a kolostor falára
lótuszvirágon ülök
kezemben villámot tartok
koponyát és háromágú szigonyt
nem vágom ketté a macskát
gyilkosok mészárosok és húsevők
nem halljátok a tiszta zenét?
gyümölcsözik a hétágú ima
felemelek egy virágot a földről
felemel egy virág a földről
és elmosolyodik
a mindenség
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Magyar Napló, 2011/5.
Feltöltés ideje: 2011-07-02 11:08:40
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-02 11:08:40