2 láb
kánikulaszag a szélbe'
csak viharral lenne vége
messze repedt kockacukor
égett karamella-bokor
alattam a betonszőnyeg
órák alatt mi nem fő meg
hosszú az út hogy a faszom'
talpam vadul kőnek csapom
come on come on come on come on
mennyi lehet a pulzusom
kilométerekre köpök
szél viszi el fehér tökök
sósan fénylik nem ökörnyál
minden cseppje célba talál
két szakasz sprint négy zihálás
legyen minden szelvény szálkás
kiválasztok fénylik a bőr
a táj nyelve megolvadt tőr
come on come on come on come on
mennyi lehet a pulzusom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-03 17:07:10
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-03 20:42:20