rossz vicc
először rájössz, hogy a kedvezőtlen
esemény nyomorba dönt, mint az
alkohol. pedig megölni nem fog, bu-
títani végképp. csak a kétségbeesés
nyivákoló szakadéka repedezik talpad
alatt, asszed’ azonnal belezuhansz, mint
elmetszett madzagú marionettbábu.
idővel észreveszed a sors köpetét,
ha tükörbe nézel, rájössz, ez csak
egy újabb poén. az élet fantáziája
dús, mint egy harmincas, vörös nő
haja. belefulladni nem lehet, a szá-
lakat viszont gondosan ki kell köpni. aztán
már csak a fésűre lesz szükség.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-01 08:23:56
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-01 08:33:30