Úristen barmai ágyéki tájon
orálból firtatva ripöcs vagy ripacs
gomolygó lényhomály totemmé vájjon
kerítés nélkül szabad a vigasz
Ilmarinent sóhajt őrült a szampó
bedarál lefékez mily haland' parány
bár nem érted csitulj hát ülj le és kampó
gazdasági hasznoddal agyad egyen arány...