Versike
Kiskoromban gondolkodtam:
- Mit látnak az angyalok?
Rájöttem, hogy én, az égből
- csak egy apró pont vagyok...
Piros sapkát vettem fel, hogy
jobban észrevegyenek!
Mégis, mindig másnak volt jó.
Hogy a fene egye meg!
Felnőtt vagyok, gondolkodom.
A kormány mit lát vajon,
hogyha kinéz a csillogó
parlamenti ablakon?
Piros sapka, vagy kokárda
- azt hiszem, ez egyre megy.
Félek, most is másnak lesz jó.
Hogy a fene egye meg!
2002. április 17
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.