tényesen
kezdtem írni:
emlékeket
kiárultam életemet
ősidőknek kínját-titkát
porciózott sorsom nyitját
világfalun közzétettem
akad tán ki "húron pendel"
ott dicsértek magasztaltak
hazug szóval marasztaltak
amott csillagokkal szórnak
máshol nyeglén félredobnak
nem sirám ez nem is panasz
voltam s vagyok örök kamasz
csaholok mint vénhedt kuvasz -
s lelkemben örvend a tavasz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-09 14:42:19
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-09 14:42:19