Három dimenzió
magányom követelt,
keresett mindenkiben,
a kétségbeesés kínja
sírt fel lemondva
a létező valóságról,
szemem lehunyva,
álmokba merülve
magam temettem
mikor
rád találtam, lettél elűztél,
csillag szemeddel a fényt hoztad, ma sötét lett,
szavad simogatott, ajkad halkan szólt már hallgatunk,
öleltél, öleltelek, béna most karunk,
leszel, létezel, elmúltál,
villanó fények, tűz melege, ellobbantak,
hangok, szép szavak hallgatnak,
vágyak, álmok, elmúltak,
már
nem hiszek a holnapban,
sápadt arccal nyugalmat keresek
a halott virágok kertjét,
hol fáradt testem
a múló időbe fektetem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-08 12:40:01
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-08 12:42:34