Kabátban járnak a medvék,
hogy testüket feledjék.
Kalapban járnak a gólyák,
hogy arcuk árnyékolják.
Zsiráf ül tasakban:
„Romlatlan maradtam.”
Majmok járnak táncot,
ők jöttek csak rá, hogy:
„Pucsísd csak a segged,
úgyis elfelednek!
Ám kaphatsz banánt érte,
látod, hogy megérte?”