sütő
A kapcsolók felfelé állnak
én nem tudom ez mit jelent
talán, ha sírok, sírsz te is,
vagy mindketten megírjuk,
hogy vége lett a nyárnak,
vagy máshová nézünk,
ha elfogy a textil
fiatal még az idő,
ráérsz verseket szülni még
azt mondja a naptár,
hogy ma piros van
akkor írjunk erről,
vagy arról talán,
hogy a nyár megszűnik létezni
vagy arról, hogy miként
hullnak ki a napok,
ha nem vagy itt
a kapcsolók felfelé állnak
nincs szívem lekapcsolni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-02 17:29:53
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-02 17:29:53