Reggel-zátony
reggel kikelve ágyadból egy nagyot sóhajtasz,
és csodálkozva figyeled,
ahogy a sóhaj kerek buborék formájában
repül ki a szádon,
és komótosan elindul felfelé
körülnézel a házban:
a nappaliban korallzátony,
a fürdőszobában pedig egy elsüllyedt hajó fogad
ablakai mögül éhes murénák lesnek rád
sietsz hát vissza az ágyadba,
de óvatlanul lépsz,
egy óriás kagyló szája
szorosan zárul a bokád körül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-28 22:06:45
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-28 22:06:45