fent a tetőn
a tetőn fekszem hanyatt
belélegzem a kék eget
kilélegzem a fehér felhőket
belélegzem a fehér felhőket
kilélegzem a kék eget
belélegzem a parabolaantennába szőtt csillogó pókhálót
magamban tartom a csillogást
a kátrányozott födém szilárdsága
oly biztosan támasztja hátam szinte fáj
lehunyom szemem
juharfaleveleket és rózsaablakokat látok
kisüt a nap
narancsszínű pokrócon fekszem hanyatt
száradó agyagcserép vagyok a tavasz ablakában
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-18 13:51:51
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-18 13:51:51