Elfingottam magam
Elfingottam magam, de már jól vagyok
Ez ám a vers, ez aztán a munka.
Van benne minden, mi kell bele
Pszichésen is cincálható.
Asszem ez már végképp a kész
állapot, mindent bele.
Érezzétek a kínt és a terrort!
Igen. Igen.
Szétszakadt babák, és vérrög lelkemen.
Hajnalban ujjam közt cigarett.
Bár nem dohányzom. Nem tettem sosem.
Sok kurva közt elvész a bába.
S hogy hajnalhasadástájt itt vagyok én is,
s balalajkán kísérem dalom,
mindenfelé bokréta s járvány,
(S vödrök, okádtak bele.)
csak ezt mondhatom.
Csak ezt mondhatom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-11 16:43:40
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-11 16:43:40