ezt a kötelet jó lenne elnyesni végre
oldani csak mágiával lehet
vagy néhány felessel hajnal fél öt fele
repülőgép kötelék döglött többes száma
legalább három halott
ha lelépsz, veszteségem is megy veled
se híradó, se hírérték, se hamv, se mi
a roncsokat néhány napos kutatás után
nem keresik tovább