Szó az ágról (javított)
Mi hullik a fáról,
a kocsilámpafényben?
- Kérdezi egy hang,
a játszótéren
unokájának mesélő nagymamától.
Ugyan mit mondana erre?
Miért mondana bármit?
Miért nem az öregasszony kérdi?
Unokája kérdi?
Az öregasszony nem hiszi,
hogy ilyesmi létezhet.
Unokája nem kérdi.
A gazdaságnak mindebből,
ráadásul semmi haszna.
Ahogy autógumik darálják
az aszfaltra hulló gallyakat,
vagy az óra felszámolja hátralevőinket,
-minden racionális.
A hang talán belső,
a nagyi férje,
a stresszes lakosság
hírnöke lehetne.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-18 14:22:28
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-23 18:48:09