Mikor megfagynak mind a nedvek
mikor meghalnak szerelmek
ottmarad rongyos álruhába'
összes szerelmed kipipálva
mertél örülni rég megbántad
áramköröd kurtára zártad
nincsen befejezhető sorszám
rájöhettél ez mindhiába
a happyend készítéshez
a szó csak erőtlen bába