Már nincs hitel...
Elkezdtem valamit újra-újra
Vándorló kedvvel nézek az útra
Vihar dönt el és felemel
- az életemre már nincs hitel -
Szétszórom pénzem koszos kocsmákban
Kinevetnek, torkomra másznak
Fuldoklok kéjtől és bánat ölel
- az életemre már nincs hitel -
Tegnap hogy újrakezdtem azt a Régit
Csókját emlékem halkan idézi -
Halkan idézlek! Hát nem felelsz?
- az életemre már nincs hitel -
Elért az Öröm és én is Őt
Futkosunk ördög-körökön
Te vagy? - kérdeném. Valaki ölel...
- az életemre már nincs hitel -
...és hogy ma kérdeztelek és feleltél
- Jaj miért kérdeztelek és miért feleltél! -
Hisz ezután minden éjjelen
Vándor kedvvel nézem a lányokat
Felkínált örömöket teszek zsebembe
Pár forintért - hiszen az életemre
Már nincs hitel -
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.