Bátorság
Elengedni a kilincset, amikor kilépsz a küszöbén, magadon toppanva kívülre,
van olyan bátorság, mint ugrani szakadékba.
Tűrni engedékenyen, megbocsátani az emberi butaságot,
van olyan bátorság, mint egy önmegskalpolás.
Elindulni a belső utakon és ismerkedni magunkkal, őszintén, nem totojázva,
van olyan bátorság, mint a metróalagútban megvacsorázni.
Élvezni az életet, szeretni minden pillanatát, éber jelenléttel,
van olyan bátorság, mint sakkozni egy médiummal.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-21 09:32:08
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-21 09:32:08