Akkor tudod meg
Drágám, vigyázz magadra, száz betegség
leselkedik miránk, majd elragad,
oly hűvösek a februári esték,
tavaszra várni most még nem szabad!
Hiába vársz melegre, napsütésre,
hiába, mert nem véd a szerelem,
gólyát se látsz sehol, tekints az égre,
a fák hegye is mind-mind meztelen.
S ha színes szőnyeget szórnak a földre,
majd lombruhájukat magukra öltve
felizzanak a zöld zsarátnokok,
akkor tudjuk meg, hogy szeret a másik,
amikor majd az élet kivirágzik,
s akkor tudod meg, hogy tiéd vagyok!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-15 06:45:16
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-15 06:45:16