minő a nő?
ha már kevés az időm
kellene egy olyan karóra
amivel visszatekerhetném az időt
arra az idillikus pillanatra
amikor isten még nem teremtette meg a nőt
de ha már megteremtette
kellene egy seprű
amivel kisöpröm minden erem
mert nektárízű az oldalbordanedű
és túl gyakran rossz helyre hajtom fejem
de ha már nincs seprűm
kellene egy ecset
amivel majd fehér vászonra festek
lepingálok minden egyes esetet -
tapétaként falamra kerülnek a színes emlékek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-14 19:43:24
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-14 19:43:24