Még nem minden modul működik, a helyreállítás folyamatban
Még nem mondanám, hogy
túl vagyok. Mondanám én,
de még nem mondhatom.
Készülőfélben az új tavasz:
tapad panelfalakra, arcra,
szélvédőre, pedig éjszaka
még fagypont alatt hallgat
a csávázott mag, csontváz,
elásott csatabárd a föld alatt.
Február van: rendellenes kikelet.
Pótcselekvések hajhálója tartja
össze a lazakonty mindennapokat.
Az erőlködés estére kibomlik, szépül.
Aztán csak aludni kellene éjjel:
nyugodt gondokkal takarózni,
a vánkost felrázni elalvás előtt.
Lerázni csalódást, izmot, lázmérőt,
olajozni a gépezetet, hogy egyszer
csak eljussak oda, ahová készültem:
az üveghegyen, és önmagamon túlra
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-08 23:08:37
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-08 23:08:37