evidenciák Tinának
világomban az égvilágon semmi
szépség. kontúrjaim margóra
vetett mindennapos skiccek:
on/off ki be ki be játszmák,
necces testbeszéd, meg némi háj.
világomban egyáltalán semmi
románc. hőfokszabályzóval
ellátott lapradiátor a lelkem.
forráspontig automatavezérlésű,
modern, egysíkú, zománc-báj.
világomból kikopott a semmi.
fülemben mászkál a bogár, Tina,
mi lenne, ha szerelem és szépség
együtt salsázna bennem? többé nem
kongna a termem: unalmas hodály.
párkereső irodát nyitnék bennem,
vagy tánciskolát. grátisz lovas túrákat
szerveznék nekik, és jól csinálnám –
mert hinnék magamban, és benned is
Tina, csak magamat adnám,
és vennének - hidd csak el nekem-,
nem lenne abban semmi hiba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-02 22:58:32
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-02 22:58:32