Széljegyzetek
édes vétkek után újabb kínzó felvonásra várni
tartani az eltávolodás tükreit
már nem bírom
hosszú ideje őrizgetem álmaim
már látom: bűn az is, hogy
testvér gyurmacsendekből akarlak
testvér gyurmacsendekké gyúrni téged -
már nem tudok elengedni senkit azért
hogy talán majd újra megfogja kezem -
ketyeg bennem a maradás törvénye
mint egy gyönyörű bomba...
valaki törje meg
félédes kacajok és muskotályos hazugságok
izgága, gonosz varázslatát
lámpák állandó pirosról pirosra váltását
a kapkodó nehézlégzést az éjben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-27 10:31:16
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-27 10:31:16