Ketten lennénk
A tükörben itt vagy, velem
szinte megfiatalodsz,
verset írsz, a betűráncok kisimulnak arcodon.
Hajadba tavaly még beletúrtam,
most megszámolom hajszálaid,
megyek, kitörlöm szemedből az éjszakát,
és megmasszírozom a nyakad.
Párnatestemen a nyálad száradt,
lezuhanyozom, lelkem akár
háromkötetes Laorusse, nem vehetem le,
mint a hálóinget. Féltelek. Szemedben
könnyes a lámpafény.
Ígérem, nem engedem,
hogy a kórházi ágyon látványosság legyél.
Előtted csak keresgéltem, bizsuszíveket,
harmincas férfit, már soha. Nem,
nem kínozlak tovább.
Kitűztelek magamra, öltözz nyugodtan,
majd egymásba betegszünk,
szépen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-20 22:48:52
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-20 22:48:52