35
mindennek vége.
se szívem, se szavam.
úgy teszek, te is úgy teszel,
ahogy a filmekben. ünnepi
pillanat.
azt hittem, soha nem ér véget,
mint a ponyvákban a szerelem.
tévedtem. lezárult. még élek,
és túllépek mindenen, ami
pótolhatatlan.
piszmog az idő csontjaimban.
nincs kontroll, se újrakezdés.
értelmetlenül öregszem, éppen
úgy, ahogy fogantam.
se több, se más.
fáradhatatlanul ismétlem
önmagam.
aztán a végső tolófájás
a kitolási szakaszban:
az elhalt magzatot mellre teszik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-18 23:26:52
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-18 23:26:52