a tehetetlenség papírszárnyai
fülsiketítő próbálkozások
egy kicsit megszorongatnálak
szívem szívednek nyomnám
meghallgatnánk: ugyanúgy ver-e?
Engedj egy kicsit.
Hadd súgjak a füledbe könnyeket.
Vegyél észre halkan is,
Nem kell nekünk mindig
keresztülordítani
a levesestányérok
durva
falhozcsapódását.