pessoásítások
Amikor az eget kémleled,
Legtöbbet a kémlelőről tudhatsz meg;
Amikor a mikrobákat vizsgálod,
Magad ismered meg jobban;
Amikor direkt figyelsz magadra,
Elvesztesz valamit, amivel áltattak sokszor.
*
ha veled vagyok - mindenütt másutt hiányom van
gondoltam egykoron hogy miért is nem vagyok veled
de nem győzött meg ez a vákuum-elméletes idétlenség
sem arról hogy hol is kéne lennem ha már vagyok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-06 23:55:00
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-06 23:55:00