Szigeti György
A szerelem pillanatai
Te vagy, ki úgy hiányzol,
akár a nyári zápor,
egy ágy szerelmeseknek,
ahol egymásnak esnek,
letépve a ruhákat,
a mennyországban járnak,
két meztelen a másik
nemi szervére vágyik,
becézi, simogatja,
széthúzza, megragadja,
mozgatja bent sokáig,
amíg sikong a másik,
hadd élvezzen a drága,
nincs semmi sem hiába,
úgy húzza, vonja végig,
repüljenek az égig!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-20 06:03:58 Utolsó módosítás ideje: 2010-12-20 06:03:58
|
|
|