Zsírpapír
Elnézést kérek, mert nem bírok szép verset írni,
pedig lehetne olyan szépeket készíteni,
de jobban akarok, mint tudok.
Bocsássatok meg nekem.
Nagyra vágyok igazi nagyra.
Értékes akarok lenni.
Meg jó.
Téligumit raktak a globalizációra,
hogy ne csússzon meg.
Ha annyira bűntelen lehetnék mint az állatok,
akkor mehetnék a mennyországba.
Töltsetek valamit, várjatok.
Milyen lehet olyan lány kezei között lenni,
aki szép, és nagyon tud szeretni?
Neutront ütköztetni.
Olyan magányos vagyok, hogy az is érzi akinek társa van.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-19 18:48:55
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-19 18:48:55