Már csak az érdekel
amíg itt vagy velem
hogy jó lenni
úgy hogy nem vagyok
s hagyom
hogy lényed szövetéből
magad
újra és újra
rám szabod
S ha mégis tiltakoznék
hogy nem láthatsz
sehol
semmikor
soha többé
kérlek oszd meg
kétségbeesésed velem
megadón
engedd hogy így maradjak
s maradj így te is örökké
hogy átnézhess mindig
magadon