Beteg vágy balladája
Csókod bizarr lett, technikás,
a nyelved lusta és hideg,
pont ilyen lenne a baszás,
ha erőltetnénk, de minek,
velem vagy még, de nem hiszed,
s nem érted, ez a hím-gyökér
melled közé most mit liheg,
küldenéd inkább sörért.
Bőrödön mennyi forradás,
pengével szeretted magad,
élvezted, s vérzett néha más,
vágyat csak büntetni szabad.
- No és a bácsikád alatt
élvezni kilenc évesen -
lúdbőr, s minden játék marad,
mosolyogj - törd el a kezem!
Azt hittem, szeretlek, s mi van,
mászom rád, mint egy vén rokon,
nyelvem füledben, pimasz
hasadhoz farkamat nyomom.
Ölj meg, ha abba nem hagyom!
Vagy vegyünk be amfetamint,
hiszen te, beteg angyalom
osztod és használod a kínt.
Ajánlás
Megkóstoltam hát minden heget,
és minden játékod tudom,
hagytam egy vallomást neked:
fogak nyomát a csuklyás-izmodon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-08 17:22:11
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-08 17:22:11