A tojásleves, és az ezzel együtt járó dolgok
Az utazás kétes órája ketyeg
itt a fejem felett: most négyet mutat, az előbb még csak hármat.
Ha mérhetem - ilyen időben.
Az újrakezdés órája.
Az Életé.
A nem - májas zsemlét evő óra.
A nem - tojáslevest melegítő.
A legborzasztóbb.
Túlélem, hisz nyolcra otthon vagyok.
Nem késhetek, azzal mindent elrontanék:
magamnak kéne építkeznem.
Kérném a Teremtőt, ne engedje elveszni
a megvásárolt lottószelvényem.
Szerényen.
Dugulás is van az úton.
Kilöttyent a leves.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-06 11:12:52
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-06 11:12:52