E posta
Amikor az e posta adressz már a nevedet se jegyzi meg
csak a kezdőbetűjét ( a kezdő kisujjadat) :
ekkor már csak a kékeszöld kompjúter marad.
Amikor bejönnek a macskák az ablakon
amikor fogat kell fehéríteni:
ekkor már a macis pizsamád sem elég.
Még csak kettőt se választhatsz három helyett.
Idegen.
Hidegen.
Ez az, ami megmaradt belőled.
Létezésedet már csak idegenséged bizonyítja.
Ezt is leveszik rólad.
Jobb, mint egy atombomba.
És már csak a körmöd csillog
kibaszottul...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-10-06 11:10:32
Utolsó módosítás ideje: 2010-10-06 11:10:32