Dísz-vers
Remek verseket lehetne írni:
ehhez elsősorban hátat kell fordítanod az ördögnek.
A fejedben szerkeszted-e, vagy tollal,
most nem számít: a művészet az, ami.
Ruhát is felölthet.
Rajzold a betűket.
Légy figyelmes: árnyalatokat ne húzz egymásra.
Egy fa lombkoronájával sem tudod betakarni
a margaréta alakját:
a Teremtő egy képre teremtett.
Egyedeket.
Egyéneket.
Tekints ki az ablakon:
töltsék be fenyőágak a keretet.
Jól van, egy negyed hibiszkusz bokor is elférhet
a panorámában.
A végtelenbe nézz,
építsd túl magad.
Ha fájna a fejed, akkor se aludj.
Miután elszámoltál a költségvetéssel,
kész vannak a művek.
Már csak vetned kell
rájuk egy pillantást.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-23 16:59:52
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-23 16:59:52