Hazafele vasárnap reggel
Ködnedves járdán baktatok haza,
Alkoholmámortól vagyok most laza.
Már kezd?dik a nap reggel szaka,
Mögöttem a szombat éjszaka.
Nem gondoltam gondokra ezalatt,
Kikapcsoltam e pár óra alatt.
Mikor elfogyott, megint italt kértem,
Hogy mennyit, azt nem mértem.
Semmi sem érdekel, semmi nem zavar,
Bár elég h?vös szell? kavar.
Részeg cafkák jönnek szembe,
Lefotózom ?ket, jut eszembe.
Mindjárt, mindjárt haza érek,
S talán egyb?l nyugovóra térek.
Vár az ágy hatalmas, puha teste,
Eltelt megint egy szombat este.
2003.12.22
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.