Farsangoló
- Nyulász Péternek -
Jön a farsang, mi is legyek,
tavaly voltam pöttyös gomba.
Mérges lettem, mikor Peti
ráfirkált a kalapomra.
Hogyha idén tündér leszek,
anya készít csipkés szárnyat,
jöhet Peti dirrel-dúrral,
megvédem majd a ruhámat!
Kezemben a varázspálca,
épp csak picit meglegyintem,
lehet Peti kalóz vezér,
jól herceggé szelídítem.
2010. 02. 10.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-27 08:38:23
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-27 08:38:23