Lipityóka
Én nehezebb eset vagyok mint te
és éppen ezért nem akarom
hogy te maradj alul - közel a földhöz -
ha jónagyot lökök magamon.
De ha elengedek mindent egy kicsit
én leszek ott megülve a porban
mert nehezebb eset vagyok mint te
és ezt soha nem titkoltam.
Rossz hogy nem lehetünk egysíkú egész.
Hogy nem tudunk lebegni egyszerre mi ketten.
Rossz hogy középen maradni nehéz
és mindazonáltal: lehetetlen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-25 17:03:54
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-25 17:03:54