Álmodni tudni kell.
Nem jár alanyi jogon.
Mondhatni állítmány.
Azt állítom, hogy gyermeket álmodtam a terhességem előtt.
Most meg csak imádkozom érte, hogy éljen,egészséges, ép,
teljes értékű embernek szülessen úgy két hónap múlva.
Két hónap múlva.
Akkor majd újra álmodom arról, hogy
álmodni személyes névmás.