Beste csolnakpatkány mit zavarsz te folyton?
Bánatom borongó lábvizekbe fojtom.
Kibicnek ma éjjel nem drága a mámor,
folyton áll a zászló, épül már a tábor.
Belém épülsz, mint a tégla ház falába.
Udvaromon koppan sánta hárs falába.
Emléked szivemben forró, mint a kávé,
Nem tudom, mit érzek. Tán szeretlek. Kábé.