köpjön bele magasról mondjuk petrigyörgy,
rímporom oldódhatna benne. fel is oldódnék.
fordítva, füstből koromesszencia. aztán mikor
pisál lőrinc, könyörgöm, ne a dinnyébe,
legyen szonettsorom az itatósa. na mit még.
mikor izzada orcád dániel, cseppet felfognám,
csíráztatnám vele a szapphói kezdeményeket.
szárba szökhetnének neszsorok.
egyéb testnedveket nem kívánnék. senkiét.
így is elég termékeny vagyok.