Nostradamusra hangolva
olyan komolyan mondtad,
hogy beleremegtem,
pár hónap csak és nincs tovább,
akkora háború jön novemberben,
még az Isten is elszégyelli magát.
azt számoltad, ha most
eladnánk mindenünk,
mielőtt atomjaira hullna végleg,
repülőjegyet vehetünk,
s körbeutazhatnánk a Földet.
emlékszem, amikor apa megtudta,
már nem segít a gyógyszer,
pontosan így beszélt,
mégis csak a kórházig jutott el,
s cipelte legvastagabb kötetét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Utolsó módosítás ideje: 2010-08-18 13:27:08