...és esôbôl
Ablakomhoz ütôdve monoton
monoton
végiggurulva párkányokon
párkányokon
csak becsöpögtél hozzám,
könnybôl és esôbôl.
Nagy sötét este volt nálam
nálam
elfújtam a gyertyát, hogy lássam
lássam
mint nyújtod értem a nyakad,
könnybôl és esôbôl.
Letépted a vizes szagú függönnyt
függönnyt
éreztem a halízű szádat
szádat
tudtam, hogy egyszer eljössz,
könnybôl és esôbôl.
Végigmostad a plafonról a testem
testem
köröttem szélvihar támadt
támadt
és úgy voltam én is mint te,
könnybôl és esôbôl.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.