szavakkal hűtöm szám,
inkább mint tömöm,
meg aztán mi a szó,
meg aztán mi az;
ha sokszor mondanám,
már nem ugyanaz -
először nem értik,
majd minden újabb
veszít az előző
nem értéséből,
de nem nyer semmit sem,
hogy megértőbben
kerülgessük a nem
megértésünket.